Restaurant

Menu Perigordin: "het kaasplateau" !

Restaurant
Ons sfeervolle restaurant is ondergebracht in de ruime caves van ons 18de eeuwse huis. Het gezellige terras kijkt uit over het weiland.
Hier kunt u een aantal avonden in de week à la carte eten. Er is volop keuze van een heerlijke salade tot een uitgebreid 4-gangenmenu met spannende combinaties. U zit hier helemaal op uw gemak want de kinderen kunnen tussen de gangen door lekker spelen.

Table d’hôte: Het streekmenu !
Inmiddels is het al zeer bekend geworden. ......het menu Perigordin! Het is zelfs al zo gek dat gasten voor hun komst al per email reserveren voor het streekmenu.
In de zomer is het dan ook al snel elke dinsdag volgeboekt.
Op echte franse wijze eten we aan lange tafels met Cler als gastheer. Mariëtte zorgt samen met de kok dat het in de keuken op rolletjes loopt.
Zo ontmoet u al smullend andere campinggasten. Een ander groot voordeel is dat uw kinderen (4-11 jaar) ondertussen apart eten met de animateurs/-trices.  Zij worden de hele avond vermaakt, waardoor de ouders heerlijk ontspannen van de avond kunnen genieten.
Ook in voor/ en najaar is er elke dinsdag een 4-gangen streekmenu.

Franse tapas avond !
Vanwege het overweldigende succes van het streekmenu organiseren we regelmatig een franse tapasavond waarbij u allerlei kleine streekhapjes krijgt te proeven. Denk hierbij maar een aan truffelomelet, aardappelrösti met eekhoorntjesbrood, aiguillette etc. etc.

Bon appetit !

retaurant