Campingplaats

Campingplaatsen 100m2 en XL-plaatsen !

Het is heerlijk vertoeven op ons 17 ha. grote terrein. Schitterende hoge eiken zorgen voor voldoende schaduw. De ruime plaatsen van minimaal 100 M2 zijn op speelse wijze aangelegd. Het glooiende terrein is verdeeld in een hoger- en een lager gelegen gedeelte. De plaatsen op het ruim aangelegde benedenterrein  zijn op de plattegrond aangegeven met een B voor het nummer.

U heeft de keuze uit plaatsen van 100 m2 en XL-plaatsen. De XL-plaatsen varieren van grootte van 130 tot zo'n 180 m2. Er is voor ieder wat wils. Houdt u van rust of juist mensen om u heen, een veldje, schaduw of juist meer zon alles is mogelijk als u het maar tijdig aangeeft.

Bekijk hier de beschikbaarheid met de tarieven via de link  "online reserveren"

europese stekker

CEE stekker

stekker

geaarde stekker

Tip : Onze elektrapunten geven 10A. Bij een verblijf op onze staanplaatsen moet u een eigen Europese adapter (plug P17, CEE) meenemen. Uitgezonderd de plaatsen B42 t/m B45 en de plaatsen B33 t/m B38. Hier kunt u aansluiten op het elektra met de gewone geaarde stekker met een gat. Daarnaast is het ook verstandig om voor de zekerheid een verlengsnoer in te pakken, aangezien de standaardsnoeren soms niet lang genoeg zijn om elk punt op uw zeer grote staanplaats te bereiken.