Animatie

Voor de kleintjes, groteren, ouderen..... ontdekken, meedoen of juist niet.
Naast het spanende 17 ha. grote terrein met zijn bomen, ruines en grotten , de kinderboerderij, het zwembad, de tafeltennis etc., hebben we in de zomer een gevarieerd aktiviteiten programma. Voor de wat kleinere kinderen is er bijvoorbeeld elke ochtend kinderclub, met daarnaast allerlei losse aktiviteiten zoals ezeltje rijden, vossenjacht, waterspelen etc.

Voor de wat groteren, ouderen... en iedereen die mee wil doen worden er o.a. sporttoernooien (o.a. volleybal, tafeltennis, jeu de boules), zeskamp, spokentocht, country-avond etc. gehouden. Daarnaast zijn er un de omgeving ook andere sportieve aktiviteiten mogelijk, zoals kanoen, klimmen, speleo, paardrijden.

Voor de jeugd van 13 t/m 17 jaar organiseren we in de zomer wekelijks de mogelijk om te slapen in het bos onder begeleiding van ons personeel.

Als er behoefte is om een gezamenlijk motortocht te maken gaat Cler graag met u mee. Wij verhuren hiervoor ook 2 scooters van 125cc. Zie onder de pagina motorverhuur.

Mariette geeft 1x per week een Nederlandse rondleiding in een echte authentieke grot met prehistorische schilderingen en schitterende druipsteenformaties. Wilt u iets meer weten over onze verre verre voorouders, oftewel de Magdaleniers. Dan is dit bezoekje zeker de moeite waard. Ook voor kinderen vanaf 5/6 jaar is dit een leuke- en leerzame ervaring.